Svarbiausi kūdikių produktai: Kuo iš tikrųjų reikia naujagimiui

CuculisPirmosiomis savaitėmis ir mėnesiais naujagimiams reikia daug įrangos, kad jie jaustųsi patogiai, būtų laimingi ir sveiki. Nuo drabužėlių iki lovyčių, nuo antklodžių iki apsiaustų – yra daugybė kūdikių reikmenų, kurie tiesiog nėra būtini. Taigi, ką turėtumėte pasilikti, o be ko galite gyventi? Apžvelgę, ko jums reikia, vos tik gimus mažyliui, galėsite atsikratyti netvarkos ir sutelkti dėmesį į tai, kas iš tiesų svarbu.

Ko iš tikrųjų reikia jūsų naujagimiui?

Rinkoje yra daugybė kūdikių prekių, kurias galite jaustis spaudžiami pirkti. Iš tikrųjų jūsų naujagimiui daug ko nereikia. Turite pirkti tik tai, ko, jūsų manymu, reikia jūsų kūdikiui, o ne tai, ką, jūsų manymu, jis turėtų turėti. Gali būti, kad jums apskritai nieko nereikės pirkti. Pirmosiomis savaitėmis kūdikiu rūpinsitės savo namuose. Plačiau: https://cuculis.lt rasite didelį prekių asortimentą.

Čiužinys

Jei turite vaikišką lovelę su čiužiniu, jums nereikia pirkti atskiro čiužinio lovelei. Jei turite lovytę be čiužinio, turėtumėte nusipirkti čiužinį, tinkantį lovytei. Galite įsigyti čiužinį su nuimamu užvalkalu. Taip užvalkalą galėsite skalbti kiekvieną dieną. Taip pat patartina po čiužiniu pakišti vandeniui atsparų užvalkalą. Tai apsaugos čiužinį nuo bet kokių nelaimingų atsitikimų. Daugelis tėvų čiužinį deda ant lovelės viršaus. Taip jūsų kūdikis negalės iškristi iš lovytės. Dauguma lovyčių neturi čiužinio, todėl turėsite jį įsigyti. Jei jūsų kūdikis gali sėdėti arba ropoja, galite išsiversti su minkštu čiužiniu ar net storu audinio gabalu. Jei jūsų kūdikis mažesnis ir dar nesėdi, po minkštu čiužiniu ar audiniu verta pakloti kietą čiužinį. Tai padės kūdikiui neiškristi iš lovytės.

Skaityti toliau: Svarbiausi kūdikių produktai: Kuo iš tikrųjų reikia naujagimiui

Geriausi produktai jūsų odos tipui

Sužinokite savo odos tipą ir raskite mėgstamiausius produktus

Kokius produktus šiuo metu naudojate? Tai pirmas dalykas, į kurį turėtumėte atsižvelgti ieškodami greitos rutinos. Gali būti, kad naudojate visus tinkamus produktus, bet jei juos naudojate visus iš karto ir netinkama tvarka, švaistote laiką ir pinigus. Jei nesate tikri, apsilankykite pas dermatologą ir paprašykite, kad jis įvertintų jūsų odos tipą. Tai padės jam rekomenduoti geriausius jūsų odai tinkamus produktus. Yra daug skirtingų odos tipų, pavyzdžiui, sausa, riebi, mišri, jautri ir normali. O kiekviename tipe yra daugybė potipių. Taigi, kuo konkrečiau apibūdinsite, tuo geresnė gali būti jūsų odos priežiūros rutina. Nepamirškite, kad, keičiantis odai, galite keisti ir įprastinę jos priežiūrą. Kosmetika internetu ir rinkos naujovės.

Kosmetika internetuNepagailėkite svarbiausio žingsnio: valymo

Daugelis žmonių skuba atlikti valymo procedūrą, tačiau visada turėtumėte įsitikinti, kad veidą valote kruopščiai. Šis žingsnis paruošia jūsų odą likusiai rutinos procedūrai, nes pašalina riebalų perteklių, purvą ir nešvarumus. Yra daugybė skirtingų tipų valiklių, todėl raskite tokį, kuris jums tinka. Taip pat yra daugybė skirtingų valymo būdų – nuo prausimosi šluoste iki valymo rankomis. Tik įsitikinkite, kad pašalinate visus nešvarumus, nešvarumus ir riebalų perteklių nuo odos.

Skaityti toliau: Geriausi produktai jūsų odos tipui