Apie kvepalų reklamą

Vyriški kvepalaiSociologai mėgsta kalbėtis apie reklamas ir nagrinėti, kaip jos tarpsta mūsų visuomenėje. Štai kvepalai vyrams – tai prekė, kurios reklamą tyrinėti itin verta. Kodėl? Todėl, kad, visų pirma, ši reklama reklamuoja dalyką, kurio neina pavaizduoti, neina parodyti, neina apibūdinti. Kvepalai iš esmės yra tik pats kvapas, o visa kita yra tik priemonės padaryti juos tokius, kad žmonės norėtų pirkti.

Ką atskleidė romanas „Kvepalai“

Turbūt garsiausias atvejis istorijoje, kada kvepalai vyrams sulaukė tiek daug pelyto dėmesio, tai tas atvejis, kada Siusginas parašė romaną apie kvepalus. Kas buvo įdomu, tai kad jis labai daug kartų apibūdino juos skirtingais pavadinimais, nurodydamas objektą, o ne patį kvapą, ir taip sukūrė tarsi naują kvapą, skirtą pristatyti kvapui. Tačiau jau seniau, pačioje parfumerijos industrijoje, nuo senų laikų kvepalai būdavo dalykas, kuris suteikia nuostabų kvapą, tačiau drauge neleidžia tiksliai nieko apibūdinti. Galbūt dėl to kvepalų buteliukai visada yra paties gražiausio dizaino, kad juos būtų galima supilstyti paprastą rudos spalvos skystį. Gal dėl to ir reklamai tenka nertis iš kailio bei vaizduoti visokius fikcinius dalykus, nors reklamuojamas yra būtent kvapas.

Reklaminė žinutė: sėkmingas vyras

Skaityti toliau: Apie kvepalų reklamą

Motininės plokštės

Visiems žinoma, kad motininės plokštės – tai svarbiausia stacionaraus kompiuterio dalis, jungianti visas kitas dalis į visumą. Tai procesorius, darbinė atmintis, kietieji diskai, vaizdo plokštės, garso kortos, optiniai įrenginiai bei kitos dalys, kurios prie motininės plokštės paprastai prijungiamos tiesiogiai arba kabeliais. Tad jei jau turite ar ketinate įsigyti stalinį kompiuterį, jums reikėtų žinoti keletą svarbiausi dalykų apie daugiausiai įtakos jo veikimui turinčią dalį.

Sisteminė plokštėKaip jau minėjome, motininės plokštės priekyje yra jungtys, tarpusavyje sujungiančios kitus kompiuterio elementus. Pagrindinė jungtis palaiko tik vieno tipo procesorių, o 2 arba 4 jungtys reikalingos darbinei atminčiai. Nedideli spalvoti laidai, kurie ateina iš kompiuterio dėžės priekio, turi jungtį į motininę plokštę tam, kad veiktu atstatymo, įjungimo bei kietojo disko darbą indikuojančios lemputės. Motininės plokštės maitinimas palaikomas per specialų blokelį ir laidą, kuris jungiasi į specifinę jungtį.

Skaityti toliau: Motininės plokštės

Tvirtos ir kokybiškos lauko durys – kaip išsirinkti?

DurysLauko durys yra ta namų dalis, be kurios neišsiverstų nei vienas daugiabučio ar nuosavo namo gyventojas. Jų išvaizda byloja apie savininko skonį ir estetikos suvokimą, tuo tarpu patvarios ir kokybiškos medžiagos užtikrina ne tik saugumą, bet ir patogumą. Šių gaminių asortimentas itin platus, todėl norint surasti tinkamiausią variantą, rekomenduojama tinkamai susidėlioti prioritetus ir atkreipti dėmesį į tam tikrus aspektus.

Šilumos sulaikymas yra vienas svarbiausių aspektų renkantis lauko duris – tai ypač rūpi gyvenantiems nuosavuose namuose, kuomet durys turi tiesioginę sąsają su lauku. Tokiu atveju svarbu, jog durys būtų pagamintos iš patvarių medžiagų, kurios sulaikytų šilumą viduje ir tuo pačiu neleistų šalčiui patekti į namų vidų. Temperatūrų svyravimai dažnai turi įtakos įvairioms lauko durų išorinėms deformacijoms, todėl, siekiant to išvengti, vertėtų atkreipti dėmesį, ar pasirinktas variantas yra atsparus šiems dažnai pasitaikantiems pokyčiams.

Ne mažiau aktualus ir saugumo klausimas – nei vienas nenori sulaukti netikėtų svečių, o būtent storu medžiagos sluoksniu padengtos durys leidžia nuo jų apsisaugoti ir užkirsti kelią lengvam įsibrovimui. Daugeliui aktuali ir šių gaminių kaina, tačiau renkantis vertėtų nepamiršti, jog saugumas ir kokybė gali kainuoti šiek tiek daugiau, tačiau vis dėl to lauko durys – ilgalaikė investicija, todėl vieną kartą įsigijus patvarų gaminį, ilgus metus nereikės galvoti apie pokyčius.

Gausus lauko durų asortimentas – kiekvieno poreikiams

Skaityti toliau: Tvirtos ir kokybiškos lauko durys – kaip išsirinkti?