Ką reikia žinoti norint plaukti baidarėmis?

Plaukimas baidarėmis Lietuvoje nebėra neįprasta pramoga, todėl ir baidarių nuomotojai siūlo įvairius maršrutus, plaukimo trukmę ir kitas papildomas pramogas. Nusprendus, kad norite plaukti baidarėmis, reikia žinoti, kaip tinkamai pasirinkti šią pramogą, kad grįžtumėte kupini gerų įspūdžių. Taigi, ką reikia žinoti plaukiant baidarėmis?

Pirmiausia reikėtų pasirinkti jums tinkamiausią Lietuvos regioną, kuriame organizuojamas plaukimas baidarėmis. Tai padaryti galima įvairiais būdais, pavyzdžiui, peržiūrint nuotraukas internete arba perskaitant jau plaukusių baidarėmis žmonių atsiliepimus internete. Galima paklausti pas draugus ar pažįstamus, galbūt jie gali ką nors rekomenduoti. Būdų yra daug. Pavyzdžiui, labai populiarus yra Žemaitijos regionas, kuriame yra daug baidarių nuomotojų, todėl rinktis bus iš ko.

Baidarės nuomojamosTiesa, daugelis pirmą kartą norinčių išbandyti plaukimą baidarėmis nežino, kurie baidarių nuomotai yra patikimi. Tikriausiai ne vieną kartą teko girdėti apie ne itin pavykusius plaukimus, kai baidarių nuomotojai apgauna. Tai gali būti įvykiai, kuomet sutartu laiku atvažiavus į tą vietą, iš kurios turi prasidėti plaukimas, niekas taip ir neatvyksta bei nepristato baidarių. Istorijų yra visokių, nuo neįvykusių plaukimų iki sumokėtų išankstinių mokėjimų pinigų negražinimu. Tam, kad taip nebūtų, reikia rinktis iš patikimų baidarių nuomotojų. Juos rasti nebus sunku, jei pradėsite paieškas skaitant atsiliepimus bei sužinant, kiek laiko jie užsiima baidarių nuomos paslaugomis. Tai leis pasirinkti teisingai.

Skaityti toliau: Ką reikia žinoti norint plaukti baidarėmis?