Kaip kvepintis ir kvepėti ilgiau?

Ar kada nors esate pastebėję, jog kvepalų kvapas išnyksta vos po keleto valandų? Tikriausiai kalti ne kvepalai, o tai kaip jūs juos laikote ir naudojate. Per daug nesigraužkite – teisingai pasikvepinti gali išmokti visi, tiesiog reikia elementariai žinoti kaip tai padaryti. Yra daug patarimų, kurie padės jums kvepėti ilgiau, todėl kad ir kokie jūsų kvepalai bebūtų, galėsite jais mėgautis visą dieną – būtent apie tai ir pakalbėkime.

Pirmas dalykas į kurį norėtume atkreipti dėmesį – stenkitės visuomet bent šiek tiek užpurkšti ant savo rūbų. Labai daug žmonių daro klaidą ir kvepalus visuomet purškia tik ant savo kūno. Kad ir koks būtų jūsų rūbų audinys, jis beveik garantuotai įsisavins kvapus geriau, nei tai gali padaryti jūsų oda. Tad jei siekiate kvapus išlaikyti ilgiau, būtinai negailėkite kvepalų savo rūbams.

Žinote kaip yra švaistomi kvepalai? Kai žmonės tiesiog papurškia jų į orą, sukuria tam tikrą kvepalų debesį ir į jį įeina, tikėdamiesi jog visos dalelės nusės ant jų kūno bei drabužių, o jie tokiu būdu greitai ir efektyviai pasikvepins. Tai yra mitas, nerekomenduojame to daryti, jei nenorite paprasčiausia iššvaistyti savo kvepalų. Daug geriau nedidelėmis dozėmis koncentruotai papurkšti ant įvairių kūno vietų ar drabužių.

Skaityti toliau: Kaip kvepintis ir kvepėti ilgiau?